Archiv článků
—————
—————
21.01.2015 11:24
KURZ VAŘENÍ STEAKŮ - záznam z vysílání
Neměli jste čas účastnit se mého kurzu vaření steaků?
Nebuďte smutní, máte teď možnost podívat se na video záznam z daného kurzu.
Užijte si to, my jsme si to moc užili a přitom si báječně pochutnali.
www.youtube.com/watch?v=taxTw44f4hs
—————
14.01.2015 00:15
ŘÍMSKÉ HODOVÁNÍ s PASTAFIDLI
Dnes jsem připravoval raut pro 70 osob na akci pro výrobce čerstvých těstoviny PASTAFIDLI.
Legionářské placky, Tykev po Alexandrijsku, Ceasarův vyprošťovák a mnoho dalších historických receptů oživilo jindy nudné rautové stoly.
VÍCE FOTEK ZDE:www.hodinovysefkuchar.cz/foto/#img-0788-jpg1
—————
04.01.2015 15:00
Thajský show cooking
Měl jsem tu čest připravit a servírovat spolu s Honzou Davídkem a Tondou Bradáčem a za velké podpory Tomáše Kněže v O2 aréně na koncertě Lennyho Kravitze Thajský show cooking.
—————
04.01.2015 14:43
Vánoční večírky
Prosinec byl bohatý na vánoční večírky. Přidávám několik fotografií.
—————
23.12.2014 08:16
Přání
Přeji Vám všem krásné vánoce a hodně zdraví, štěstí, porozumění a lásky v novém roce.
Váš hodinový šéfkuchař
Jiří Faltys
—————
08.12.2014 13:58
Tipy na zdravější cukroví
bílou mouku nahraďte či k ní přidejte špaldovou nebo žitnou celozrnnou, bílá mouka je nejméně hodnotná
bílý cukr můžete nahradit přírodními sladidly - různými druhy sirupů – javorový, pšeničný, agáve nebo rýžový sirup. Dobré sladidlo je také med, stévie, ječmenná sladěnka – pozor u...
—————
25.11.2014 12:36
Test brambor MF Dnes
Byl jsem hodnotitelem chuťové kvality brambor v testu pro MF Dnes. Rád bych se s Vámi podělil o velmi zajímavé výsledky.
Více naleznete zde: video.idnes.cz/?c=A141124_201251_test_fih&idVideo=V141124_180452_tv-zpravy_nov
Článek: brambory.pdf (5,2 MB)
—————
12.11.2014 21:41
Pohankové karbanátky s houbami
Pohanka jak známo je "zázračný všelék",
který příznivě ovlivňuje například problémy s křečovými žilami,
uklidňuje žaludeční a dvanáctníkové vředy, regeneruje jaterní
buňky, snižuje riziko trombózy, infarktu, mozkové mrtvice
a mnohé další.
Recept zde: Pohankové...
—————