Archiv článků

12.11.2014 12:28

Pohankové karbanátky s houbami

Pohanka jak známo je "zázračný všelék", který příznivě ovlivňuje například problémy s křečovými žilami,uklidňuje žaludeční a dvanáctníkové  vředy, regeneruje jaterní buňky, snižuje riziko trombózy, infarktu, mozkové mrtvice a mnohé další. Pohankové karbanátky s houbami 250g pohanky,...

Celý článek

—————

10.11.2014 16:55

Jakou rýži vybrat na rizotto?

  Vialone Nano - hned po carnaroli je tato drobná a kulatá rýže největším favoritem. Vaří se rychle a snadno se rozvaří, ale znalci si na ní cení toho, že když je připravovaná správně, nejlépe ze všech druhů rýže absorbuje při vaření přísady. Carnaroli- této odrůdě se občas říká královna mezi...

Celý článek

—————

08.11.2014 20:07

NOVÉ KURZY VAŘENÍ ZAHÁJENY

www.hodinovysefkuchar.cz/produkty-1/

Celý článek

—————

04.11.2014 10:47

Kančí kýta pečená na hřebíčku a špikovaná mrkví podávaná se švestkovou omáčkou a kaštanovým knedlíkem

Kančí kýta pečená na hřebíčku a špikovaná mrkví podávaná se švestkovou omáčkou a kaštanovým knedlíkem Kančí kýta špikovaná mrkví 1500g Kančí kýta, 300g mrkev, 100g olej stolní, 100g cibule žlutá, sůl, pepř černý mletý, hřebíček Kančí kýtu protkneme oloupanou a na špalíky nakrájenou mrkví a několika...

Celý článek

—————

04.11.2014 10:26

Kančí se švestkvou omáčkou a kaštanovým knedlíkem

Kančí kýta pečená na hřebíčku a špikovaná mrkví podávaná se švestkovou omáčkou a kaštanovým knedlíkem Kančí kýta špikovaná mrkví 1500g Kančí kýta, 300g mrkev, 100g olej stolní, 100g cibule žlutá, sůl, pepř černý mletý, hřebíček Kančí kýtu protkneme oloupanou a na špalíky nakrájenou mrkví a několika...

Celý článek

—————

03.11.2014 13:02

Vaření v Jeseníku

Na konci října jsem měl v Jeseníku v Gastrostudiu Mach kurz vaření pro několik kolegů z Moravy. Uvařili jsme si Dýňovou polévku se zázvorem, zakysanou smetanou a restovanými dýňovými semínky, špaldové zeleninové rizoto, kančí kýtu na hřebíčku se švestkovou omáčkou a kaštanovým knedlíkem a jablečný...

Celý článek

—————

03.11.2014 11:42

Exotické ovoce

Exotické ovoce Nebojte se sáhnout, prohlédnout si ho, lehce pomačkat. Slušní prodejci mají i každý druh rozkrojený abyste ho mohli vizuelně zkontrolovat. Nedávejte je do lednice Většině exotických plodů – mango, banán, ananas, kiwi atd. – nepatří do lednice. Pokud nejsou ještě zralé, nedozrají ani...

Celý článek

—————

03.11.2014 11:30

Exotické ovoce

Nebojte se sáhnout, prohlédnout si ho, lehce pomačkat. Slušní prodejci mají i každý druh rozkrojený abyste ho mohli vizuelně zkontrolovat. Nedávejte je do lednice Většině exotických plodů – mango, banán, ananas, kiwi atd. nepatří do lednice. Pokud nejsou ještě zralé, nedozrají ani tam, naopak...

Celý článek

—————

21.10.2014 21:36

Pár nových receptů, dnes jednoduché jídlo "BRUSCHETTA" na několik způsobů

Bruschetta na několik způsobů

Celý článek

—————

21.10.2014 21:34

Bruschetta na několik způsobů

Bruschetta na několik způsobů

Celý článek

—————