AKTUALITY

03.09.2014 23:02

Intuitivní esoterické vaření

Před několika dny jsem měl privátní vaření v rámci narozenin v domě nedaleko Prahy.  Začalo to, jako obvykle při vybalování surovin potřebných k vaření jsem o nich povídal různé zajímavosti. Oslavenec i ostatní poslouchali. Po chvíli oslavenec řekl svému synovi srovnej si svoji energii a já zpozorněl. Po nedlouhé chvíli se rozvinula diskuse na téma energie v potravinách, o významu slov a myšlenek a to nejen při přípravě jídla. O tom jak jde pan oslavenec prodejnou a některé potraviny ho „přitahují“ a k některým se nemůže ani přiblížit.

Ztotožňuji se s jeho myšlenkami, že všechno na světě má nějakou energii. Energii má už semínko nebo embryo zvířete a oboje samozřejmě sílí jeho růstem. K tomu se ještě znásobuje energií lidí, kteří obdělávají pole nebo chovají hospodářské zvířectvo. Dále se k tomu pak přidává energie vložená do starosti zdárný růst rostliny či zvířete. Vše pak završí kuchař, který svojí prací vloží energii do přípravy jídla. Všichni to podvědomě víme, jen si to nechceme připustit. 
 
Jak to v praxi funguje, neleznetena mém blogu

 

https://hodinovysefkuchar.blogspot.cz/2014/08/ahojky-tak-zacinam.html

Celý článek

—————

01.06.2014 11:59

Co nejvíc chutnalo generálům

Připravoval jsem oběd pro pány generály z generálního štábu AČR, na jejich zasedání a musím říci, že všichni byli velice vtipní, vstřícní a milí. S největším ohlasem se setkaly fridátové nudle (smažené slané široké nudle z palačinkového těsta) které byly jako vložka do polévky. Pánové si nudle tak oblíbili, že mě požádali, zda bych jim zbylé nenechal na stole jako snack, že jsou chutnější než bramborové chipsy. Snad jsem nevyzradil žádné vojenské tajemství :o))

Přidávám foto z akce, na kterém jsem s náčelníkem generálního štábu panem Petrem Pavlem a kolegou z Aramarku.

Celý článek

—————

06.03.2014 13:04

Článek na webu dobromysl.cz

Měl jsem velice příjemný rozhovor s paní Mgr.Benešovou-Trčkovou, která spolupracuje a velice pomáhá sdružení Dobromysl.

Dobromysl pomáhá lidem se zdravotním a sociálním znevýhodněním. Velice rád budu na jejich web přispívat informacemi z gastronomie.

www.dobromysl.cz/scripts/detail.php?id=2477

Celý článek

—————

18.11.2013 13:55

Kuchař budoucnosti

Měl jsem tu čest být jako spoluautor při přípravě studie kuchař budoucnosti .

Pokud Vás toto téma zajímá přikládám odkaz v němž tuto studii najdete.

www.9pramenu.cz/2012/11/kuchar-budoucnosti.html?m=1

 

Celý článek

—————

20.10.2013 16:25

Podzimní zelenina - recepty

Celý článek

—————

01.06.2013 12:02

Blahopřání Báře Špotákové

Když jsem se dozvěděl, že Bára Špotáková porodila dne 24.5.syna hned jsem si vzpomenul na naše setkání a půlnoční popovídání s ní a jejím přítelem Lukášem ve V.I.P. salonku nad zelňačkou, kterou jsem pro ní narychlo uvařil jako můj dárek a poděkování za zlatou medaili na olympiádě v Londýně. Všem jim přeji do života jen to nejlepší. Přidávám mé foto s Bárou z olympiády.

Celý článek

—————


Nebojte se zeptat na cokoli:

Datum: 16.03.2023

Vložil: kzkazmooke

Titulek: nothing special

Thanks for the post

Odpovědět

—————

Datum: 22.02.2023

Vložil: Raymondmus

Titulek: Призыв

Впервые с начала противостояния в украинский порт прителепалось иностранное торговое судно под погрузку. По словам министра, уже через две недели планируется выползти на уровень по меньшей мере 3-5 судов в сутки. Наша функция – выход на месячный объем перевалки в портах Большой Одессы в 3 млн тонн сельскохозяйственной продукции. По его словам, на сборе в Сочи президенты компостировали поставки российского газа в Турцию. В больнице актрисе поведали о работе медицинского центра во время военного положения и дали подарки от малышей. Благодаря этому мир еще сильнее будет слышать, знать и понимать правду о том, что происходит в нашей стране.

Odpovědět

—————

Datum: 17.02.2023

Vložil: Raymondmus

Titulek: Сигнал

Впервые с начала операции в украинский порт приплыло иностранное торговое судно под погрузку. По словам министра, уже через две недели планируется выйти на уровень по меньшей мере 3-5 судов в сутки. Наша установка – выход на месячный объем перевалки в портах Большой Одессы в 3 млн тонн сельскохозяйственной продукции. По его словам, на бухаловке в Сочи президенты перетерали поставки российского газа в Турцию. В больнице актрисе рассказали о работе медицинского центра во время военного положения и подали подарки от малышей. Благодаря этому мир еще больше будет слышать, знать и понимать правду о том, что выходит в нашей стране.

Odpovědět

—————

Datum: 13.02.2023

Vložil: GerardoOrimi

Titulek: Máte teď kapacitu pro více zákazníků?

Dobrý den,

měli byste zájem a kapacitu pro více zákazníků?

Pomáháme byznysům jako ten Váš rapidně zvýšit počet klientů již první měsíc od začátku spolupráce.
Pokud by Vás zajímala naše metoda, kterou používáme u našich stávajících klientů, tak nám prosím dejte vědět na email info@dh-agency.net

Odpovědět

—————

Datum: 20.12.2022

Vložil: Voldembuiva

Titulek: Let’s monetize your website and propel you into Google’s Top 10!

Hello!
Using unique recently developed by our IT engineers software, as well as advanced search engine strategies, we can create backlinks from trusted forums, sites, blogs, social bookmarks and networks, wiki and so on to your website. As a result, our backlinks are coming naturally from relevant and authoritative webpages where the link is followed with a descriptive anchor and are placed contextually within the editorial content. This is arguably the shortest way to propel you into Google’s Top 10.

According to our 17 year experience, using our SEO methods and strategies, average advance period in TOP-10 search engines is about 3-6 months (high-frequency queries), and with the integrated promotion of the site it will be in the top 10 search engines (some requests) within 2-3 weeks.

So, let’s increase a hundred times the number of high PR backlinks from trusted Internet resources to propel you into Google’s Top 10 and monetize your site together!

A free Backlinks Report for your website is available on request. Just provide us with the following information below about your website, let us work on your project 2-3 days for free, and send you the Report. All the high PR backlinks to your site gained during this trial period will remain yours anyway.
1. Full website URL:
2. Website name:
3. Keywords (if no, we will choose ourselves):
4. Target category (if no, we will choose ourselves):
5. Small description of your services/goods (up to 250 words):
6. Full description of your services/goods (250-500 words):
7. Contact phone and email:
8. Twitter URL (if any):
9. Profile Image (if any):

Voldemar K.
Telegram - @Voldemar_2022;
WhatsApp +98 903 5688147

Odpovědět

—————

Datum: 03.12.2022

Vložil: HeloAllert

Titulek: Hello. And Bye.

Hello. And Bye.

Odpovědět

—————

Datum: 01.12.2022

Vložil: charleshicktw

Titulek: Test, just a test

Hello. And Bye.

Odpovědět

—————

Datum: 29.11.2022

Vložil: Tracyfub

Titulek: vietcargo


Odpovědět

—————

Datum: 26.11.2022

Vložil: Dorabotkasaytovt

Titulek: Pomoc pri vyvoji webu

Ahoj. Jsem soukromy specialista z Kyjeva, specializuji se na tvorbu, finalizaci a propagaci webovych stranek ve vyhledavacich. Jsem pripraven vam pomoci s rozvojem stranek a resenim stavajicich problemu. Pomohu vam prilakat cilene navstevniky a zvysit konverze. Mirne ceny. Garance vysledku.

Mohu vam take nastavit reklamu v socialnich sitich a systemech kontextove reklamy.

Muj kontaktni email sozdayusaity@gmail.com

Odpovědět

—————

Datum: 24.11.2022

Vložil: HeloAllert

Titulek: Hello. And Bye.

Hello. And Bye.

Odpovědět

—————





PŘIHLÁŠENÍ K ODBĚRU

aktualit, videí, návodů a zajímavostí, které z Vás učiní šéfkuchaře u Vás doma!




VÍM CO VAŘÍM neboli VĚDOMÉ VAŘENÍ.

"Nechť je jídlo tvým lékem a tvým lékem nechť je jídlo". Hippocrates.

Vaření je pro mě  předem vyhrazený čas, kdy se plně a s láskou soustředím na přípravu jídla pro sebe, svoji rodinu, kamarády či známé. Vařím ze surovin, které jsem si předtím vybral sám podle své intuice, nicméně s ohledem i na místo původu, druhu chovu, způsobu pěstování a sezóny.

Při vaření se snažím usměrňovat své myšlenky, které směřují k tomu aby jídlo bylo nejen výživou, ale i přirozeným lékem organismu. Takto uvařené jídlo léčí a uzdravuje od mnoha nemocí, protože je uvařené s láskou a já do něj vkládám danou energii. 

Rád bych Vám předal a naučil tento způsob vaření, protože jídlo je základ našeho bytí, naší spokojenosti, radosti, našeho zdraví ať už v jakékoli formě. Akceptuji vegetariány, vitariány, bretariány, ale i masožravce. Každý ať jí to, na co má chuť. Tělo ví nejlépe co potřebuje. A může to být něco úplně jiného než radí výživoví poradci, lékaři a pod. A proto je i těžké uvařit pro celou rodinu jedno jídlo. Vaši blízcí většinou nemají stejné chuťě a jejich tělo nemá stejné potřeby. Při plánování vaření je potřeba s tímto počítat. 

A to Vám chci předat. S láskou a uměním, kterému se věnuji více jak 30 let. 

JIRKA

HODINOVÝ ŠÉFKUCHAŘ


SPOLUPRÁCE

14.09.2014 23:10

PASTAFIDLI výrobce čerstvých těstovin

Jedná se o sociální podnik, kde vyrábí postižení skvělé čerstvé těstoviny bez chemikálií, konzervantů a barviv. Rád se podílím na vývoji receptur a pomáhám této skvělé myšlence. www.pastafidli.cz/

Celý článek

—————

25.01.2014 17:14

Výživový poradce

Mudr.Hana Mojžíšová individuální poradenství v oblasti výživy, úpravy hmotnosti a změny životního stylu. www.zdravi-stihli.cz Klienti a klientky spolupracujících osob mohou využít 10% slevu na mé služby !!!

Celý článek

—————

06.04.2012 12:34

Levandulový obchůdek

V tomto obchůdku naleznete mnoho nádherných věcí z Provence jak pro tělo tak pro vaření. www.levandulovyobchudek.cz/

Celý článek

—————


Galerie a média


Akční nabídka

V této kategorii nejsou žádné produkty.