AKTUALITY

25.11.2014 12:36

Test brambor MF Dnes

Byl jsem hodnotitelem chuťové kvality brambor v testu pro MF Dnes. Rád bych se s Vámi podělil o velmi zajímavé výsledky.

Více naleznete zde: video.idnes.cz/?c=A141124_201251_test_fih&idVideo=V141124_180452_tv-zpravy_nov

Článek: brambory.pdf (5,2 MB)

 

 

Celý článek

—————

12.11.2014 21:41

Pohankové karbanátky s houbami

Pohanka jak známo je "zázračný všelék",

který příznivě ovlivňuje například problémy s křečovými žilami,

uklidňuje žaludeční a dvanáctníkové vředy, regeneruje jaterní 

buňky, snižuje riziko trombózy, infarktu, mozkové mrtvice 

a mnohé další.

Recept zde: Pohankové karbanátky s houbami

 

Celý článek

—————

03.11.2014 13:02

Vaření v Jeseníku

Na konci října jsem měl v Jeseníku v Gastrostudiu Mach kurz vaření pro několik kolegů z Moravy. Uvařili jsme si Dýňovou polévku se zázvorem, zakysanou smetanou a restovanými dýňovými semínky, špaldové zeleninové rizoto, kančí kýtu na hřebíčku se švestkovou omáčkou a kaštanovým knedlíkem a jablečný crumble. Byl to s nimi a se zaměstnanci gastrostudia velice příjemně strávený čas.

Zde je recept na kančí Kančí se švestkvou omáčkou a kaštanovým knedlíkem

 

Celý článek

—————

21.10.2014 21:36

Pár nových receptů, dnes jednoduché jídlo "BRUSCHETTA" na několik způsobů

Celý článek

—————

19.10.2014 11:06

Jamie Oliver – dejme dětem informace o jídle

Narazil jsem na toto video s přednáškou Jamieho Olivera z roku 2010 s kterou se absolutně ztotožňuji a rozhodl jsem se jí dát i na svůj web.

Toto video je sice už 4 roky staré, ale myslím si, že stále víc a víc aktuální www.youtube.com/watch?v=go_QOzc79Uc. 

Upozorním třeba na úsek od 11,15 do 11,46 minuta znalosti dětí o potravinách.

Možná, že jste už viděli, ale přidám ještě toto video kde Jamie, ukazuje dětem, z jakých surovin se dělají kuřecí nuggety a jejich reakce.www.youtube.com/watch?v=pPnKxWvPM6o

Obě jsou sice v angličtině. Myslím si, že ale všichni porozumíte o čem je řeč.

Celý článek

—————

29.09.2014 23:54

Gurmánská Paříž

Nedávno jsem byl v Paříži, kde jsem nezapomněl navštívit  i FOOD Galerii Lafayette ....haussmann.galerieslafayette.com/en/our-restaurants/

Je to hned naproti Opeře Garniére.  V několika patrech zde najdete snad vše, co se dá jíst, rozdělené do přehledných sekcí. 

Nemůže chybět ani sýrárna, maso, ryby, uzeniny, zelenina a mnohé další jak z oblasi Francie tak ze světa.

Každá sekce má svoji prodejnu a k tomu malé bistro, kde Vám nabídnou jedinečná jídla z nabízených surovin. Jídla jsou čerstvá a vypadají výborně. 

Vřele doporučuji navštívit a na něčem dobrém si pochutnat. Ceny jsou velmi rozumné.

 

Celý článek

—————


Nebojte se zeptat na cokoli:

Datum: 30.07.2021

Vložil: snardarA

Titulek: Report


Odpovědět

—————

Datum: 29.07.2021

Vložil: DennisMes

Titulek: https://jozzcasino.bitbucket.io/

jozzcasino.bitbucket.io

Odpovědět

—————

Datum: 28.07.2021

Vložil: Alfonsojubre

Titulek: dg百家樂


Odpovědět

—————

Datum: 28.07.2021

Vložil: Alfonsojubre

Titulek: dg百家樂


Odpovědět

—————

Datum: 27.07.2021

Vložil: JamesGuarf

Titulek: The best advertising of your products and services!

Hi! hodinovysefkuchar.cz

Do you know the easiest way to mention your products or services? Sending messages exploitation contact forms can permit you to easily enter the markets of any country (full geographical coverage for all countries of the world). The advantage of such a mailing is that the emails which will be sent through it will find yourself in the mailbox that's supposed for such messages. Sending messages using Contact forms is not blocked by mail systems, which suggests it is certain to reach the recipient. You may be ready to send your supply to potential customers who were previously unavailable because of email filters.
We offer you to test our service for complimentary. We will send up to fifty thousand message for you.
The cost of sending one million messages is us $ 49.

This offer is created automatically. Please use the contact details below to contact us.

Contact us.
Telegram - @FeedbackMessages
Skype live:contactform_18
WhatsApp - +375259112693
We only use chat.

Odpovědět

—————

Datum: 24.07.2021

Vložil: Clintontough

Titulek: Vavada


Schoene Seite :)
https://en.vavada.cloud/casino/

Very quickly this site will be famous among all blogging and site-building viewers, due to it's nice articles or reviews

Odpovědět

—————

Datum: 24.07.2021

Vložil: Clintontough

Titulek: Vavada


Schoene Seite :)
https://en.vavada.cloud/casino/

Very quickly this site will be famous among all blogging and site-building viewers, due to it's nice articles or reviews

Odpovědět

—————

Datum: 24.07.2021

Vložil: Richardwak

Titulek: free movies


Odpovědět

—————

Datum: 23.07.2021

Vložil: natrium i mat

Titulek: natrium i mat


Wow that was unusual. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didn't appear. Grrrr... well I'm not writing all that over again. Anyway, just wanted to say superb blog! natrium i mat stupce.teswomango.com/map25.php

Odpovědět

—————

Datum: 22.07.2021

Vložil: Richardwak

Titulek: Buy Crystal Meth


Odpovědět

—————





PŘIHLÁŠENÍ K ODBĚRU

aktualit, videí, návodů a zajímavostí, které z Vás učiní šéfkuchaře u Vás doma!




VÍM CO VAŘÍM neboli VĚDOMÉ VAŘENÍ.

"Nechť je jídlo tvým lékem a tvým lékem nechť je jídlo". Hippocrates.

Vaření je pro mě  předem vyhrazený čas, kdy se plně a s láskou soustředím na přípravu jídla pro sebe, svoji rodinu, kamarády či známé. Vařím ze surovin, které jsem si předtím vybral sám podle své intuice, nicméně s ohledem i na místo původu, druhu chovu, způsobu pěstování a sezóny.

Při vaření se snažím usměrňovat své myšlenky, které směřují k tomu aby jídlo bylo nejen výživou, ale i přirozeným lékem organismu. Takto uvařené jídlo léčí a uzdravuje od mnoha nemocí, protože je uvařené s láskou a já do něj vkládám danou energii. 

Rád bych Vám předal a naučil tento způsob vaření, protože jídlo je základ našeho bytí, naší spokojenosti, radosti, našeho zdraví ať už v jakékoli formě. Akceptuji vegetariány, vitariány, bretariány, ale i masožravce. Každý ať jí to, na co má chuť. Tělo ví nejlépe co potřebuje. A může to být něco úplně jiného než radí výživoví poradci, lékaři a pod. A proto je i těžké uvařit pro celou rodinu jedno jídlo. Vaši blízcí většinou nemají stejné chuťě a jejich tělo nemá stejné potřeby. Při plánování vaření je potřeba s tímto počítat. 

A to Vám chci předat. S láskou a uměním, kterému se věnuji více jak 30 let. 

JIRKA

HODINOVÝ ŠÉFKUCHAŘ


SPOLUPRÁCE

14.09.2014 23:10

PASTAFIDLI výrobce čerstvých těstovin

Jedná se o sociální podnik, kde vyrábí postižení skvělé čerstvé těstoviny bez chemikálií, konzervantů a barviv. Rád se podílím na vývoji receptur a pomáhám této skvělé myšlence. www.pastafidli.cz/

Celý článek

—————

25.01.2014 17:14

Výživový poradce

Mudr.Hana Mojžíšová individuální poradenství v oblasti výživy, úpravy hmotnosti a změny životního stylu. www.zdravi-stihli.cz Klienti a klientky spolupracujících osob mohou využít 10% slevu na mé služby !!!

Celý článek

—————

06.04.2012 12:34

Levandulový obchůdek

V tomto obchůdku naleznete mnoho nádherných věcí z Provence jak pro tělo tak pro vaření. www.levandulovyobchudek.cz/

Celý článek

—————


Galerie a média


Akční nabídka

V této kategorii nejsou žádné produkty.